WE’RE
JAMMING

JAM* staat voor een integrale aanpak, met aandacht voor detail en ruimte voor verdieping. Met een team van experts - per project stellen we het beste team samen - werken we aan integrale oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Dat leidt tot bijzondere ruimtes, slimme technische oplossingen, scherpe analyses en nieuwe inzichten.

We zien het als onze belangrijkste taak om ontwerp- en uitvoeringsprocessen soepel te laten verlopen en zo maken we ruimtes beter, slimmer, duurzamer, leuker en mooier. We besteden graag onze onverdeelde aandacht aan de heel diverse vragen van onze opdrachtgevers en we houden niet van half werk.

We werken voor de wetenschap, overheid, corporaties, ontwikkelaars, bouwers, ondernemers en soms voor particulieren. Dat doen we op het gebied van architectuur & interieur, stedenbouw & infrastructuur, onderzoek & onderwijs, strategie & publicaties. Samen met onze opdrachtgevers zetten we een stip op de horizon en gaan daarna dwars door de muur om dat doel te bereiken.


Jeroen Mensink is ruimtelijk ontwerper en onderzoeker, dwars door alle schalen heen: van tafel tot metropool, van gebouw tot boek. Hij is permanent in de weer met ruimtes die ertoe doen: ruimtes die van betekenis zijn voor mensen, organisaties en de maatschappij als geheel. Hij bestudeert ze en hij maakt ze. Al bijna twintig jaar werkt hij gestaag aan een gebouwde omgeving waar mensen prettig wonen, werken, verplaatsen en ontspannen.