nieuws

*

12 januari 2016 — JAM* en VEVAP bundelen krachten

JAM* en VEVAP bundelen krachten — voor grote en kleine infrastructuur

N9, spread uit onze brochure

*

*

JAM* en VEVAP bundelen krachten

— voor grote en kleine infrastructuur

JAM* architecten & VEVAP landschapsarchitectuur hebben de handen ineen geslagen en bundelen vanaf nu hun krachten voor ruimtelijke projecten op het gebied van zowel grote als kleine infrastructuur.

Door onze jarenlange ervaring in verschillende disciplines te delen, bieden we een integrale
benadering waardoor projecten sneller tot stand komen. Als creatief team van ontwerpers werken we oplossingsgericht aan verschillende fases van projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

PROCES
Van ambitie tot realisatie is onze expertise inzetbaar. In elke fase is een soepel proces de sleutel tot een geslaagd eindresultaat. Dat vraagt inzicht in de wensen en belangen van alle betrokken partijen. Of dat nu een traditioneel proces is waarbij de opdrachtgever tot en met een bestek het ontwerp laat uitwerken en een uitvoerende partij vraagt voor de realisatie, of marktpartijen al in een vroege fase de regie overnemen in bijvoorbeeld een design & construct proces.

SCHAAL
We werken aan infrastructuur, van groot tot klein. De schaal is anders, maar de aanpak niet. Grote infrastructuur is vooral gericht op stromen, bij kleine infrastructuur speelt het verblijven een veel grotere rol. Beiden vragen om een heldere visie en vakmanschap.

OPDRACHTGEVERS
Onze opdrachtgevers komen zowel uit de publieke als de private sector. Wij adviseren publieke opdrachtgevers, waaronder Rijkswaterstaat, bij het formuleren van de uitvraag en werken integraal aan aanbestedingen voor (consortia van) private partijen.
Daarnaast doen we onafhankelijk onderzoek naar de optimale inpassing van infrastructuur in de openbare ruimte.

MEER WETEN?
Bekijk onze brochure met voorbeelden van ons werk (hier rechts te downloaden) en neem contact op met Jeroen Mensink of André de Hoop.

*

*

*

meer nieuws

*

Column Stedebouw & Architectuur

Column Stedebouw & Architectuur

Voor het tijdschrift Stedenbouw & Architectuur schreef Jeroen Mensink over het in een hand houden van ontwerp en uitvoering van gebouwen. Klik op de link voor de pdf of lees het tijdschrift …

Gastoptreden Straten van Amsterdam

Gastoptreden Straten van Amsterdam

Voor het TV-programma 'Straten van Amsterdam' van de Amsterdamse zender AT5 werd Jeroen Mensink uitgenodigd om zijn licht te laten schijnen op de James Bradleystraat op IJburg. De presentator Frank Awick zocht …

Go, gebiedsontwikkeling in beweging

Go, gebiedsontwikkeling in beweging

'Go, gebiedsontwikkeling in beweging' is een nieuw tijdschrift, gemaakt door de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft en de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling. Samen met Agnes Franzen is Jeroen Mensink redacteur en verantwoordelijk …

*

meer nieuws…

*

*

*

*

*

*

*

© 2008 Jeroen Mensink — Design, CMS & Code Joris Landman